WOUTERBERGHUIS.NL
Workshops

Samen eten is iets wat ons dichter tot elkaar brengt in onze tegenwoordige 24 uurs economie en is het heerlijk om even rustig samen te kunnen tafelen. Ik zelf vind dat de mooiste gesprekken altijd aan tafel beginnen, heerlijk gegeten, mooi glas wijn en dan met je familie of vrienden een mooi verhaal of een goed gesprek. 

Dus wat is nu leuker dan samen met een stel vrienden of collega’s eerst bij je thuis, op je club of op kantoor heerlijk samen wat te koken en er dan ook nog eens samen gezellig van te genieten. Nu vind ik het leuk om je daarbij te helpen en daarom heb ik een aantal workshops ontwikkeld die leuk en leerzaam zijn. Deze zijn geschikt voor 8 á 10 personen.

Hieronder geef ik je een twee tal voorbeelden van workshops die ik je zou kunnen geven. Workshop Oesters

De oester is een bijzonder leuk product om een workshop over te geven, er zijn alleen al vele soorten en smaken. Hoe maak je nu een oester op de juiste manier open? En wat voor een leuke bereidingen kun je er op los laten? Op deze vragen ga ik je antwoord geven, natuurlijk onder het genot van een heerlijke oester en een bruisend glas champagne.

Tijdens de workshop die ik bij je thuis, je club of op het werk geef, maken we samen de oesters open en proeven we drie verschillende soorten oester onder het genot van een heerlijk glas champagne. Vervolgens nemen we de verschillende soorten oesters onder de loep en zullen we samen 4 bereidingen doen met de oesters. Workshop Sushi

Sushi is natuurlijk niet meer weg te denken in het hedendaagse eten, hij is smakelijk, voedzaam en zeker ook toe te passen als een leuke en lekkere trendy snack. Hij is te maken op verschillende manieren met vele toepassingen. 

Ik zal je het ontstaan van de sushi vertellen en laten zien hoe je met leuke en heerlijke producten een geheel eigen en smaakvolle sushi kunt maken. Tijdens de workshop laat ik je de verschillende vouw technieken zien en maken we samen een tal van verschillende sushi’s: Maki’s, Nigiri’s en Temaki’s.


Mocht je nu in een andere workshop zijn geïnteresseerd zoals bijvoorbeeld: kreeft, rauwe hammen en worsten of patisserie, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met me op en dan kunnen we natuurlijk altijd kijken wat voor jou de leukste workshop zal zijn. 

Workshops vinden altijd plaats op een lokatie van, of verzorgd door de aanvrager.